چابهار

 
  • Chabahar  
  • درباره چابهار :


    چابهار یکی از شهر‌های جنوب شرقی استان سیستان و بلوچستان است، که به خاطر آب و هوای بهاری و معتدلش بهش "چهار بهار" می گویند، یکی از مناطق آزاد هفت گانه ایران و تنها بندر اقیانوسی کشور است که در مجاورت دریای عمان و اقیانوس هند قرار گرفته است.

    اینجا بهشت گمشده ایران نیز نام دارد و زیبایی های طبیعیش آننقدر زیاداست که این منطقه رو جزء بی نظیرترین مناطق آزاد ایران می باشد. علاوه بر این زیبایی ها به دلیل موقعیت راهبردیش از اهمیت تجاری و بازرگانی زیادی هم برخوردار است
    .

    بر خلاف تصور، هتل‌ های کمی در چابهار وجود دارد که هتل لیپار و هتل بین المللی لاله جزء بهترین هتل‌ های چابهار به حساب میایند و سطح قیمت متوسطی دارند.

    مردم چابهار هم مثل تمام شهرهای دیگه خوراک های محلی و مخصوص خودشون رو دارند که با توجه به اقلیم و شیوه زندگیشون بر محصولات دریایی خصوصا ماهی و خرما تکیه دارد. خوراک خرما از مهمترین خوراک های چابهار و کنک هم نوعی حلواست که از خرما ساخته می شود. بتو ماش ، شودوده ، بتو هوارى ، ماشینگ ، پاکگین ماهیک ، کورک ، گلو هک ، ناروش ، کیش و دلگ از غذاهای محلی این استانه که می‌توانید این غذاها رو در رستوران های چابهار امتحان کنید.

    بازارها و مراکز تجاری منطقه آزاد چابهار یکی از جاذبه‌های ویژه این بندر محسوب میشن که بازارهای پردیس، صالحیار، صدف، فردوس و تیس از پر رونق‌ترین بازارهای این شهر به حساب میان و خیلی هم شبیه به مراکز خرید کیش ساخته شده اند.

    از سوغاتی های معروف چابهار می‌شه به صنایع دستی و نان‌های محلی اشاره کرد که شامل سوزن دوزی و گلابتون دوزی و نان‌ های محلی مثل تینى،  گجرى سنت یا نان تنورى، نان مخصوص عشایر و نان ذرت میشه که می تونین اونا رو از بازارهای شهر تهیه کنید.

    واسه تهیه ادویه های هندی معروفش هم می تونین یه سری به ادویه مهاراجه بزنین. یادتون باشه درسفر به چابهار حتماً سری به بازار میوه و تره بار این شهر هم بزنید تا با چند نوع میوه جدید آشنا بشید. میوه گرمسیری گواوا
    (Guava) یا زیتون محلی یکی از این میوه هاست که مردم چابهار معتقدند برای معده مفیده.